Pintakäsittelylaitteiden Erikoisliike Akateg Oy

Pintakäsittelyä Suomen teollisuudelle vuodesta 1992 alkaen.

Virallinen toimiala on tekninen maahantuonti, erilaisten pintakäsittelylaitteiden ja niiden varusteiden tuonti ympäri maailman, Euroopan lisäksi mm. Japani, Yhdysvallat ja Intia. Kaikkiaan tuontia on 16 eri maasta. Laaja valikoimamme perustuu laadukkaisiin laitteisiin, varusteisiin ja varaosiin, sekä parhaisiin linjatoimituksissa tarvittaviin eri komponentteihin.

Vuonna 1999 aloitimme Tampereelta käsin hoitamaan projektimyyntiä ja saavutimme tavoitteen automaattilinjojen myynnissä.

Saman vuoden loppupuolella myimme ensimmäisen automaattilinjan, ulkovuorauslautojen maalausjärjestelmän, joka maalaa 136 m lautaa minuutissa. Linja hoitaa myös kuivauksen ja pakkaamisen.

Sen jälkeen on tehty myös muunlaisia isoja linjatoimituksia mm. Woikoski Oy:lle, automaattinen pulveri- ja märkämaalaamo ja toinen Kauhavalle, missä on Suomen ensimmäinen polymeerikäsittely ja käsittely pystytään tekemään jopa 6 m kappaleille.

Sp-Steel Paint Oy:lle on tehty hiekkapuhalluksen talteenottojärjestelmä aivan uudenlaisella teknologialla.

Asiakkaiden toivomusten mukaan tehtyjä erilaisia linjaratkaisuja maalaamoista ja raepuhalluskammioista on tehty myös Pohjoismaihin ja Viroon.

Kilpailukykyisenä Akateg Oy on antanut varteenotettavan vaihtoehdon niin asiakaskunnalle, joka muodostuu tänä päivänä pienistä yrityksistä suuriin Kotimaisiin kansainvälisestikkin tunnettuihin yhtiöihin.

Tarjoamme myös asiakkaille varaosat useisiin markkinoilla oleviin pumppumerkkeihin, ja huollamme myös vieraat merkit.

Teetetty asiakas-tyytyväisyystutkimus antoi Akateg Oy:lle hyvät arvosanat.

Erityisesti arvostettiin Akateg Oy:n myyjien ammattitaitoa ja asiantuntemusta, palvelua, tavaroiden toimitusvarmuutta ja nopeutta. Mikä todistaa, että olemme saavuttaneet asiakaskuntamme luottamuksen. Ammattitaitoinen huoltopalvelumme sai myös asiakkailtamme paljon kiitosta.

Akateg Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua asiakkailleen.

Lisätietoja pyynnöstä Yhteystiedot sivulta.


Yhteystiedot

Akateg Oy

Yhdystie 5
Seinäjoki
60100


06- 42 18 800

sähköpostit:
etunimi.sukunimi(at)akateg.fi